Ga naar de inhoud

Walk & Talk in Bibliotheek West-Achterhoek

Ben je op zoek naar een (volgende) baan en kun je wel wat hulp gebruiken of help je graag anderen? Kom dan naar de gratis Walk&Talk-bijeenkomsten die worden georganiseerd door Bibliotheek West-Achterhoek. Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden ben je altijd welkom! Het maakt niet uit hoe lang je al op zoek bent naar werk, wat voor werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Bij Walk&Talk krijg je de ene keer inspiratie van een gastspreker, de andere keer wellicht een handige tip van één van de deelnemers.

Bij de komende Walk&Talk is Huibert Knegt onze gastspreker. Huibert is Adviseur Werk bij het UWV. Hij heeft veel kennis over de huidige arbeidsmarkt en geeft informatie over hoe je het zoeken naar werk heb beste aan kunt pakken. Ook zal hij de kansberoepenlijst bespreken en is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Dus aarzel niet en kom op 28 april koffie drinken in de bibliotheek in Doetinchem voor informatie, een gezellig gesprek, om tips uit te wisselen en je netwerk uit te breiden

%d bloggers liken dit: