Ga naar de inhoud

Agenda

Activiteiten om (samen) te doen in de gemeente Doetinchem

In deze agenda vind je wat er in onze gemeente te doen is op het gebied van kunst, cultuur, sport, feesten, kermis, …, nu en in de komende dagen. De evenementen vinden allen plaats in de gemeente Doetinchem. Iedereen is er welkom, al dan niet tegen betaling.

Klik hieronder rechts op de datumbalk op het pictogram voor een overzicht per lijst, maand, week, dag of foto. Tik het bericht aan voor alle informatie over dat evenement in de gemeente Doetinchem.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Evenementenreeks Sportmix

Sportmix

Sport-ID Bezelhorstweg 115, Doetinchem

Sportmix vindt plaats in verschillende wijken: Noord, Oosseld en Dichteren Wil jij na schooltijd kennismaken met de gaafste sporten en spellen? Kom dan sporten bij de Sportmix! Iedere week maak je… Lees verder »Sportmix

Evenementenreeks Klets & Koek

Klets & Koek

De Huiskamer Hooge Molenstraat 24, Doetinchem

Klets&Koek is voor vrouwen uit alle culturen: nieuwkomers en Nederlanders. Met Klets&Koek willen we een veilige plek bieden waar vrouwen elkaar ontmoeten, vriendschappen kunnen ontstaan, talenten met elkaar worden gedeeld… Lees verder »Klets & Koek

Evenementen overzicht

Klik rechts op het pictogram voor een overzicht, per lijst, maand, week, dag of foto. Klik op het bericht voor alle informatie over dat evenement.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Deze evenement heeft geen toewijsbaar adres.

Bekijk Evenement details