Ga naar de inhoud

Over ons

De vereniging Coalitie Erbij Doetinchem is in 2018 opgericht.
Doel van de vereniging is om in een samenwerkingsverband het volledige aanbod aan georganiseerde maatschappelijke non-profit activiteiten op het gebied van welzijn in de gemeente Doetinchem voortdurend actueel en bereikbaar te maken voor alle inwoners van de gemeente Doetinchem, zodat deze daarvan beter gebruik kunnen maken. Ook wil de vereniging een bijdrage leveren aan initiatieven tot het voorkomen of doorbreken van isolement of tot het verbeteren van welzijn.

Lees hier de statuten (klik op link) en het huishoudelijk reglement (klik op link). 

In 2017 is het samenwerkingsverband Coalitie Erbij Doetinchem opgericht om de activiteiten tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid samen lokaal te organiseren. Maar dit werd al snel breder getrokken. Het is namelijk niet alleen belangrijk om erbij te kómen, maar vooral ook om erbij te blíjven! En om de vele activiteiten die al worden georganiseerd beter zichtbaar en duurzaam bereikbaar te maken, ook na deze week.
De Coalitie startte met zes kernleden: Diaconaal Platform DoetinchemHumanitas Achterhoek West, Mantelzorgcarrousel Klavervier, Senioren OntmoetingspuntStadskamer en Buurtplein DoetinchemSindsdien zijn al snel ook andere maatschappelijke organisaties betrokken.

Word ‘Begunstiger’ van Coalitie Erbij in Doetinchem.

Wilt u de activiteiten van Coalitie Erbij in Doetinchem financieel ondersteunen? Word dan ‘Begunstiger’ voor 200 euro per jaar. Jouw bijdrage maakt voor een ander het verschil. Wordt het ’thuis blijven? Of ‘buiten de deur, iets gezellig met anderen doen!’
Elke begunstiger wordt met een beknopt portret op deze pagina vermeld (indien gewenst).