Ga naar de inhoud

Uitgaansavond voor de iets oudere single in de Groeskamp

Zaterdagavond 14 januari 2023 organiseert DatingOost een uitgaansavond voor de iets oudere single (±45-67jr) in het Grandcafé van Groeskamp, Koopmanslaan 3, Doetinchem.
Waarom voor de iets oudere single?
Singles zijn vaak na een scheiding of het overlijden van de partner alleen op zaterdagavond. Want waar moet je naartoe als je boven de 50 bent en je wil wel eens een keer weer uit?
Je vrienden willen wel een paar keer mee, maar deze hebben ook hun eigen relatie en vinden het na een paar keer wel welletjes of de partner gaat mopperen…. Om dit voor alleenstaanden (±45-67jr) enigszins op te lossen zijn wij als datingbureau onze singleparty’s gestart.
Het is absoluut géén datingavond, want dan ligt de verwachting te hoog. Het draait om gezelligheid, samen zijn, borrelen met gelijkgestemden, nieuwe vrienden maken, hapje, drankje, dansen, fijne gesprekken, lachen en lol maken.
Je hoeft niemand mee te vragen, persoonlijk entree bij de deur. Iedereen sluit bij elkaar aan, dat gaat vanzelf. De sfeer is gemoedelijk.
Om 21.30 uur gaat de muziek harder en kan er gedanst worden.
Singles hoeven zich niet aan te melden en een lidmaatschap is ook niet nodig. Alles geheel vrijblijvend en laagdrempelig.
Aanvang 20.30 uur.
Voor meer info  www.DatingOost.nl
Entreeprijs  €13,50 incl. Koffie en hapjes.