Ga naar de inhoud

Opendag 50+ Ontmoetingspunt

Op Zaterdag 5 november houdt het 50 + Ontmoetingspunt een open dag van 10.30-16.00 uur

Het 50 + Ontmoetingspunt is een plek waar plussers elkaar kunnen ontmoeten.  Vanaf 10.30 uur zijn er Workshops en demonstraties waaraan u gratis kunt meedoen. Het is de bedoeling dat u die dag kennis maakt met ons aanbod aan activiteiten en die zijn heel divers.

Het uitgangspunt van het Ontmoetingspunt is dat niet de leeftijd, maar het delen van liefhebberijen of een hobby van invloed is op het krijgen van contacten.

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag voor een praatje , kop koffie of ander drankje. Gedurende de hele week zijn er activiteiten, waar u aan mee kunt doen. Loop gewoon eens binnen en praat met een van onze gastvrouwen  die altijd aanwezig zijn. Op zondagmiddag, een middag waarop veel plussers zich eenzaam voelen is altijd wat te doen. Meestal een muziek en of dansmiddag, of ander gezellig programma.

Het 50+ Ontmoetingspunt vindt u in ‘t Brewinc, IJsselkade 13 te Doetinchem. Het is een stedelijke voorziening, dus iedere inwoner van Doetinchem is er welkom, maar schroom niet als u ergens  in de omgeving van Doetinchem woont, want ook dan  bent u van harte welkom. Veel ouderen zijn eenzaam en dat is een gegeven. U kunt er zelf iets aan doen door op pad te gaan. Onze vrijwilligers ontvangen u graag. Vindt u het lastig om een eerste keer alleen naar binnen te lopen dan kunt u vooraf contact met ons opnemen. Dan maken we een afspraak om kennis te maken en u op uw gemak te stellen…maar die afspraak kunnen we op zaterdag 5 november ook maken.

We nodigen iedereen van harte uit om te komen kijken of mee te doen. Voor het programma zie: www.seniorenontmoetingspunt.nl

Contactgegevens: tel.: 0314 845630/ E-mail: info@seniorenontmoetingspunt.nl

%d bloggers liken dit: