Ga naar de inhoud

Andacht met kerstmuziek

Catharina Spiritueel en de Stichting Cantate organiseren een Andacht in de Catharinakerk. Deze Andacht staat geheel in het teken van Kerst. De Andacht is op zondagmiddag 19 december om 15.30 uur, in plaats van op vrijdagavond 17 december.

In een warme, fijne kerstsfeer kan gedurende drie kwartier live genoten worden van kerstliederen voor jong en oud. Het kinderkoor van de Ulftse Nachtegalen, onder leiding van Lizette Tijdink, verleent haar medewerking aan deze feestelijke bijeenkomst.  Elske te Lindert zal het koor begeleiden op de vleugel en zij zal zelf ook een aantal solo’s zingen. Ook kan het publiek een aantal bekende liederen meezingen.

De kerkdeuren van de Catharinakerk gaan om 15.15 uur open voor deze bijzondere Kerst-Andacht. De toegang is gratis, maar een gulle gift bij de uitgang wordt zeer op prijs gesteld.

In verband met de huidige corona-maatregelen, is aanmelden verplicht. Reserveren is mogelijk op vrijdag 17 december tussen 15 en 17 uur via telefoonnummer (0314) 33 27 22.

De Andacht is ook online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl > Gelderland > Doetinchem > Catharinakerk.

Voor meer informatie zie ook: www.pg-doetinchem.nl

%d bloggers liken dit: