Ga naar de inhoud

Zinvol ouder worden!

Wat is de kunst van op een goede manier oud(er) worden? Daarover gaan ouderen en vrijwilligers van Lang Leve Kunst en naoberschap van Amphion vanaf dinsdag 4 oktober met elkaar in gesprek.

Met elkaar in gesprek gaan, gedachten uitwisselen, wijsheden delen en filosoferen over zaken die er in het leven van ouderen toe doen. Dit houdt de geest fit, werkt verbindend en draagt bij aan gevoel van zingeving. Ouderen die dit herkennen kunnen meedoen aan Atelier Levenskunst. Een kleine groep van maximaal zeven ouderen gaat in zes bijeenkomsten met elkaar in gesprek over belangrijke levensthema’s. De gesprekken worden op een inspirerende en luchtige manier geleid door Jan Menderink en Okkie Klinkspoor, vrijwilligers bij Lang Leve Kunst.

De gesprekken starten op dinsdag 4 oktober en vinden tot half december tweewekelijks plaats van 10.00 tot 11.30 uur bij zorgcentrum Schavenweide.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen  naar langlevekunst@amphion.nl o.v.v. naam en telefoonnummer of bel (0314) 37 60 00.

Meedoen is kosteloos.