Ga naar de inhoud

Themabijeenkomst “Samen sta je niet alleen” in het 50+ Ontmoetingspunt

Het 50+ Ontmoetingspunt organiseert i.s.m. Humanitas Achterhoek en Coalitie Erbij Doetinchem op donderdagmiddag 12 mei een interactieve themabijeenkomst “Samen sta je niet alleen”.

Het is fijn om mensen om je heen te hebben. Voor de gezelligheid, om samen wat te doen, om voor te zorgen of te helpen of om zelf hulp van te krijgen.
Maar wat nu als er steeds meer mensen om je heen wegvallen? Wat nu als je steeds meer alleen bent? Wat nu als je overal alleen voor staat en alles zelf moet oplossen?
Is er iemand die naar je luistert? Is er iemand bij wie je jezelf kunt zijn? Iemand waarmee je je gevoelens kunt delen? Iemand met wie je kunt praten over het gemis dat je voelt?
Hoe staat het erbij en wat is er nog mogelijk?
Wat kun je zelf nog doen?
Wie zit er op jou te wachten en maakt je blij?
Wat heb je aan Humanitas Achterhoek en Coalitie Erbij in Doetinchem?

Wim Pasman van Humanitas Achterhoek en tevens voorzitter van Coalitie Erbij Doetinchem praat hierover op donderdagmiddag 12 mei in het 50+ Ontmoetingspunt in ’t Brewinc.

De themabijeenkomst begint om 14.00 uur. Vanaf 13.45 staat de koffie en thee klaar.

De toegang is gratis. Iedereen is welkom.

Graag wel opgeven als u hierbij aanwezig wilt zijn. Dit kan telefonisch via tel: (0314) 84 56 30 of per mail: info@seniorenontmoetingspunt.nl. Ook kunt u zich bij onze gastvrouwen aan de balie aanmelden. Wij behouden het recht om bij te weinig interesse de themabijeenkomst niet door te laten gaan.

Adres: IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem