Ga naar de inhoud

Plantjes en zaadjes ruilen in Zelhem

Plantjes en zaadjes ruilen in Zelhem

Op zaterdag 9 oktober 2021 organiseert Groei & Bloei Doetinchem en omstreken een plantjes- en zaadjesruilmiddag in Zelhem. Heb je zelf gezaaide plantjes of stekjes of uitgezaaide plantjes uit de tuin, of heb je zaad van planten verzameld en kun je er wat van missen, geef je dan op voor onze ruilmiddag. Andere liefhebbers hebben mogelijk weer andere plantjes en zaadjes en dan komt het ruilen vanzelf tot stand. De bedoeling is natuurlijk ruilen, maar het kan ook dat je wel plantjes en/of zaadjes hebt, maar je tuin is al vol dus je hoeft niets terug, of andersom, je hebt geen plantjes en zaadjes maar hebt wel interesse in wat zaad of plantjes van andere tuin- en plantliefhebbers.

Heb je interesse om ook naar onze ruilmiddag te komen, meld je dan aan. De ruilmiddag is op zaterdag 9 oktober 2021 van 14.00 tot 16.30 uur op de oprit van de familie Pera, Doetinchemseweg 71a in Zelhem. Er is koffie/thee voor de liefhebber!

Wel graag aanmelden als je mee wilt doen (i.v.m. de ruimte) bij Janke Kuiper, e-mailadres jankekuiper@planet.nl Kijk op de website http://www.doetinchem.groei.nl voor meer informatie.

Locatie: Oud Notariskantoor Pera
Adres: Doetinchemseweg 71A
7021 BR   Zelhem
Telefoon: 0640429016
jankekuiper@planet.nl
http://www.doetinchem.groei.nl
Contactpersoon: Agnes Heilijgers

Tags: