Ga naar de inhoud

Levensalbum maken

Op dinsdagochtend 15 oktober van 09.30 tot 12.00 uur geeft Annemiek Ebbers van VIT-hulp bij mantelzorg een workshop ‘Levensalbum maken’ bij locatie De Zuwe, De Bongerd 2 in Doetinchem. De bijeenkomst is voor alle mantelzorgers uit het werkgebied van VIT en is gratis toegankelijk.
Een levensalbum is een boek voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen en de naaste(n). Hierin is plaats voor belangrijke gebeurtenissen uit zijn of haar leven. Een levensalbum kan houvast bieden om gesprekken met uw naaste meer inhoud te geven. Tijdens de workshop levensalbum maken leert u als mantelzorger/naaste hoe u dit persoonlijke album thuis met degene waarvoor u zorgt kunt maken. U krijgt een map met voorbeeldpagina’s aangereikt en de mantelzorgconsulent helpt u op weg om hiermee aan de slag te gaan. Daarna kunt u dit album met dierbare herinneringen thuis verder samenstellen.
Aanmelden is noodzakelijk en kan bij VIT-hulp bij mantelzorg, tel. (0544) 82 00 00 of via mail info@vithulpbijmantelzorg.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer.