Ga naar de inhoud

Kindermiddag tijdens Elephant Parade in binnenstad Doetinchem

Op 1 juli strijkt Elephant Parade neer in de binnenstad van Doetinchem.

Op zaterdag 2 juli organiseert Binnenstadbedrijf Doetinchem, in samenwerking met Straattheaterfestival Buitengewoon een kindermiddag. Naast de kinderprogrammering van Buitengewoon, wordt speciaal voor kinderen een straatteken-wedstrijd georganiseerd. Tijdens de tekenwedstrijd kunnen kinderen tussen de 2 en 12 jaar met hun ouders, opa’s en oma, vriendjes en vriendinnetjes samen hun eigen Elephant Parade-olifant op de straatstenen ontwerpen. In de Boliestraat in Doetinchem liggen de voorgetekende olifanten voor de kinderen klaar om ze naar eigen ontwerp op te vrolijken. Laat je fantasie de vrije loop gaan, alles mag en niets is te gek. En het leukste is dat alle losse tekeningen aan het eind van de dag één grote Olifanten Parade vormen.

Meedoen aan de tekenwedstrijd is helemaal gratis, maar vooraf aanmelden is wel wenselijk. Dit kan via een online formulier op lkkrdoetinchem.nl/elephant-parade-doetinchem.

Het programma van de tekenwedstrijd start om 12:00 uur.  Door de aaneenrijging van tekenvlakken ontstaat er een kleurrijke olifanten parade in de hele Boliestraat. Om 16 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Op zondag kan iedereen genieten van de Live Painting Show van RoosArt en de straattheateracts van Festival Buitengewoon.