Ga naar de inhoud

Kallemandan avond met live muziek

Donderdag 26 januari 2023 is er live muziek tijdens de Kallemandan avond.
Stef Woestenenk (van RondomAutisme / Stadskamer) is op tournee met zijn Engelse vriend Charlie Hart.

CHAS
Een unieke samenwerking tussen twee topmuzikanten. Stef en Charlie spelen als CHAS. Ze wisselen elkaar af op zang, gitaar, piano en viool. Verhalen en liedjes, steeds voorzien van een anekdote, verhaal of spontane ingeving van Stef of Charlie. Een echte authentieke muzikale show.
Gitarist, zanger, liedjesmaker en schrijver Stef Woestenenk is een graag geziene muzikant bij Streeckgenoot, niet alleen als mede initiator van KALLEMANDAN maar hij is de frontman van o.a. Claptunes en gitarist van Tribute to CCR.
De uit Londen afkomstige Charlie Hart is een zeer ervaren muzikant en speelde door de jaren heen met o.a. Eric Clapton, Pete Townshend, Charlie Watts, Ian Dury, Roger Daltrey.
In de jaren ’70 sloot Charlie zich aan bij Ronnie Lane (net uit de Faces en Small Faces) en maakte een aantal albums met Ronnie Lane’s Slim Chance. Er volgde een flink aantal Europese tours, ook als support van Clapton. Samen zijn zij CHAS; Ze wisselen elkaar af op zang, gitaar, piano en viool. Verhalen en liedjes. Veel van Ronnie Lane, maar ook ander werk. Steeds voorzien van een anekdote, verhaal of spontane ingeving van Stef of Charlie.

Akoestische gitaar, piano, accordeon, viool, zang… het wordt een avond met liedjes in de sfeer van Roots, Blues en Americana. Gewoon Kallemandan… maar dan met live muziek!

Je bent van harte welkom.

Een gezellige café- avond, maar dan Kalleman!
Wanneer: do 26 januari (met live muziek)
Hoe laat: 19:30 uur
Waar: Streeckgenoot – Spinbaan 21a, Doetinchem

Informatie

Ticket: € 12,50  klik hier om te bestellen