Ga naar de inhoud

Jazz Connection in de Kruisberg

We zijn ontzettend trots dat de Jazz Connection op 12 januari bij ons komen spelen. Je kunt naar de band luisteren op een CD, maar je kunt ze ook live bekijken: wat een wereld van verschil!
In hun opvallende out-fit is het een verbazingwekkende ervaring om een concert van de Jazz Connection bij te wonen. Het is een band die swingt, stampt en spettert uit alle standen: jazz, jive, joy, soul en een beetje rock & roll. En dat op een gewone zondag in Doetinchem? Nou gewoon zal het niet worden.
Op deze zondagmiddag trappen we het jazzjaar 2020 af met een nieuwjaarshappening die z’n weerga niet kent.
Kijk op de site van de band en je ziet optredens in heel Europa, China, Maleisië, Zuid Korea, Afrika, Egypte en….. Doetinchem.
Al meer dan 28 jaar dendert deze band uit Breda met hun Jazz en Jump & Jive show langs vele zalen met jazzliefhebbers. Ook de vroege Rhythm & Blues en de swing-muziek van o.a. Louis Prima, Louis Jordan en Louis Armstrong zullen onze gasten in een goed humeur brengen.
We zijn verheugd dat, in aanvulling op ons programmaboekje, op 10 januari 2020 Angela van Rijthoven mee zal zingen met de band Jazz Connection. In Doetinchem kennen we Angela van haar spetterende optreden in januari 2017 in de Kruisberg met haar combo How About Rita.
Angela begon haar zangcarrière bij de band Taak 5. Nadat zij in 1988 begon aan de Conservatorium opleiding in Rotterdam kreeg ze zangles van o.a. Gerrie van der Klei.
Tegenwoordig heeft Angela haar eigen zangacademie in Breda. Ze is een van de meest bezielende zangeressen: inspirerend, energiek en liefdevol met haar vak bezig.
Kortom: het beloofde feestje op 12 januari wordt alleen nog maar leuker. Komt dat zien en horen.
Bezetting: Rob Hengeveld – alle soorten rieten; Jurgen Feskens – trompet, hoorn en zang; Peter van Steen – trombone; Bert Maassen – piano; Bart Wouters – stringbas en zang, Robbert van Kalmthout – drums en Angela van Rijthoven – zang.

Locatie: Hotel-Bistro-Zalencentrum De Kruisberg, Lubberszaal
Adres: Kruisbergseweg 172
7009 BN  Doetinchem
Telefoon: 0314-324060
info@doejazz81.nl
http://www.doejazz81.nl
Contactpersoon: Auke Boonstra

Deelnamekosten: €10