Ga naar de inhoud

Inloopochtend SeniorWeb

In het kader van de Open Week van SeniorWeb organiseert het Leercentrum Doetinchem bibliotheek West- Achterhoek op dinsdagmorgen 21 januari van 10.00 -12.00 een gratis inloop met de mogelijkheid om 2 lezingen bij te wonen.

In de hal van ’t Brewinc vindt u een informatiestand waar u met al uw vragen rondom SeniorWeb lidmaatschap, computers, cursussen etc. terecht kunt. Wilt u ook meer kunnen doen met uw smartphone, tablet of computer? Zoals foto’s bewerken, uw apparaat beveiligen en onderhouden, apps op uw tablet gebruiken of wijzer worden in het gebruik van Windows 10?

De vrijwilligers van SeniorWeb Leercentrum Doetinchem helpen u graag nóg meer plezier aan uw computer, Smartphone of tablet te beleven. Kom gerust binnenlopen op 21 januari vanaf 10.00 uur. Wij zitten voor u klaar!

Deze ochtend worden er ook 2 gratis informatiebijeenkomsten gehouden in de Brewinczaal.

Om 10.00 uur start de bijeenkomst over: “kwetsbaarheid in de digitale wereld” Ook in de thuissituatie neemt de digitalisering toe. Hoe kwetsbaar ben je als burger en zijn wij ons er altijd van bewust. Hoe goed zijn we van vertrouwen in bepaalde situaties.

Om 11.00 uur start de Workshop ”Digitaal betalen” met medewerking van de ING Bank. Hoe makkelijk en veilig is het digitaal betalen, welke mogelijkheden zijn er naast het pinnen met je bankpas.

Deelname is gratis.

Organisatie: SeniorWeb Leercentrum Doetinchem, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem

Website: www.seniorweb.nl