Ga naar de inhoud

hardloopclinic van twaalf weken bij ARGO

ARGO geeft hardloopclinic van twaalf weken

Hardlopen helpt je te ontspannen, je conditie en fitheid te verbeteren, beter adem te halen, te ont stressen, beter te slapen, fysiek jonger en sterker te blijven, meer te onthouden.

ARGO Atletiek in Doetinchem begeleidt beginnende hardlopers op een professionele en enthousiaste wijze. Niet in je eentje maar samen met anderen leer en ervaar je in een plezierige setting wat hardlopen met je doet en zorgen we ervoor dat je het steeds leuker gaat vinden en steeds makkelijker gaat hardlopen.
Vanaf zaterdag 12 maart bieden we jou, je partner, vriend, vriendin, zoon of dochter gedurende 12 weken een hardloopclinic aan die perfect aansluit bij het niveau van beginnende, of net begonnen hardlopers. Naast de hoofdtraining op zaterdagmorgen bieden we een tweede gezamenlijke training aan op dinsdagavond. De trainingen zijn hoofdzakelijk op en rond de accommodatie op sportpark de Bezelhorst in Doetinchem.
Elke training bestaat uit een warming up, enige loopscholing, de kerntraining en een cooling down. Daarnaast delen we tijdens de trainingen veel kennis over onderwerpen als blessures (voorkomen), voeding, schoenen en kleding en over alles wat je nog meer wilt en moet weten.”
Het doel is om jullie na 12 weken trainen al 4-5km onafgebroken te laten lopen.

Info en opgave: www.argoatletiek.nl.
Kosten: 50,–