Ga naar de inhoud

Festival Achterland op de Bleek

Festival Achterland; nog steeds het leukste festival van Doetinchem!

4 dagen lang theater, muziek, eten, drinken, zweven en nog veel meer! Voor de muziekliefhebber die graag nieuw talent leert kennen; voor de theaterliefhebber die verrast en ondergedompeld wil worden in puur en echte voorstellingen en voor de levensgenieter die ook graag eens buiten de deur eet. Vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni vindt het festival weer plaats op de Bleek aan de Wijnbergseweg in Doetinchem.

De gezelligste vrijmibo van het jaar start vrijdag 3 juni om 16.00 uur. Niet alleen de gezelligste, ook de makkelijkste kroegentocht; de allerleukste zaken van Doetinchem staan gewoon bij elkaar op het festivalterrein!

Bezoekers kunnen het festival passief maar juist ook actief beleven! Kinderen kunnen spelenderwijs kennismaken met het lezen van boeken, bouwwerken maken met de scouting en klimmen en klauteren in een speelparadijs. Beleef elke dag een verrassend Achterland met prachtige theatervoorstellingen, een zweefmolen voor jong én oud, workshops, inspirerende ‘Streeckgenoten’ en nog heel veel meer.

Ook het nieuwe Achterland blijft op zoek naar nieuwe talenten in de muziek- & theaterwereld. Net als andere jaren blijft het festival iedereen verrassen met de nieuwste muziek. Niet de bands die je overal ziet maar de bands die je volgend jaar overal ziet! De organisatie heeft bewezen een neus voor nieuw talent te hebben, zo stonden er op eerdere edities bands die later (inter)nationaal doorbraken zoals Kovacs, Chef’Special, Diggy Dex, Sue the Night, Son Mieux en Tape Toy.

Hou de website (festivalachterland.nl) of de facebookpagina (festivalachterland) in de gaten voor het allerlaatste nieuws en nieuwe namen van het programma.

4 dagen feest met Pinksteren in Achterland!