Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag 50+ Ontmoetingspunt met “Ode aan de Achterhoek”

28 oktober 2023/10:30 - 16:00

“Ode aan de Achterhoek” tijdens open dag 50+ Ontmoetingspunt

 Op Zaterdag 28 oktober houdt het 50 + Ontmoetingspunt een Open Dag van 10.30 uur tot 16.30 uur. Deze dag staat in het teken van “Ode aan de Achterhoek”

U kunt kennis maken met ons aanbod aan activiteiten en die zijn heel divers. Het uitgangspunt van het Ontmoetingspunt is dat het delen van liefhebberijen of een hobby van invloed is op het krijgen van contacten. Deze dag willen wij organiseren voor Jong en Oud zodat iedereen kan zien wat er zoal te doen en te beleven valt in het 50+ Ontmoetingspunt. Neem daarom gerust uw kinderen of kleinkinderen mee naar deze Open Dag, ook voor hen zijn er activiteiten zoals schminken, quilten, handwerken, tekenen en schilderen. U ziet nu ook in de hal van ‘t Brewinc kraampjes en activiteiten waaraan u gratis kunt deelnemen.

In de hal van ’t Brewinc vindt u deze zaterdag o.a. Sport-ID. Sport-ID verzorgt bij ons “Bewegen voor Ouderen” Zij geven deze dag een demonstratie waar u aan mee kunt doen. Landgoedwinkel Heerlijckheid Slangenburg komt met streekproducten, laat u verleiden door het aanbod op de kraam. Hier kunt u ook uitleg krijgen over het spinnenwiel en plantaardig geverfde wol. ’s Middags komt de boerendansgroep “ We’j Eren ’t Olde” optreden. Voor het volledige programma zie website www.seniorenontmoetingspunt.nl/berichten

Gegevens

Datum:
28 oktober 2023
Tijd:
10:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

50+ Ontmoetingspunt
IJsselkade 13
Doetinchem, 7001 AN
+ Google Maps
Telefoon
(0314) 84 56 30
Bekijk de site van Locatie