Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filo-Walk “Lichaam en Geest”

28 januari/14:00 - 15:30

Wil jij je lichaam én geest een training geven? Lekker buiten tijdens het wandelen je gedachten de vrije loop laten? Mensen ontmoeten en samen deze gedachten kritisch onder de loep nemen? Op een laagdrempelige manier kennis maken met het filosoferen of juist je ervaren filosofisch brein op een andere manier prikkelen? Dan willen we je graag uitnodigen voor deze Filo-Walk.

Sanne van Niel van Filosofiris neemt je mee op een filosofische wandeling, met als thema “Lichaam en Geest”. In ongeveer 1,5 uur onderzoek je niet alleen je eigen gedachten maar ook die van een ander. Samen kunnen jullie je eigen en elkaars gedachten, aan de hand van filosofische vragen passend bij het thema,  aan de tand voelen en daarbij  je lichaam en geest in beweging zetten.

We nemen je mee naar Landgoed Slangenburg waar we starten op de parkeerplaats bij Kasteel Slangenburg. Na de wandeling kunnen we onder het genot van een kop koffie of thee nog meer gedachten uitwisselen.

Dus wil je een keer laagdrempelig kennis maken met filosoferen of ben je al een wat meer ervaren filosoof en wil je eens op een andere manier je gedachten onderzoeken met anderen? Wandel jij mee?

Gegevens

Datum:
28 januari
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Tags:

Locatie

Landgoed Slangeburg
Kasteellaan 6
Doetinchem, 7004 JK
+ Google Maps