Ga naar de inhoud

DOE MEE AAN DE JC DOETINCHEM E-SPORT CHAMPIONSHIPS!

Een gametoernooi voor jongeren met online voorrondes en een spectaculaire offline finale!

JC DTC start op 25 januari in samenwerking met Pro Players met een online gametoernooi met populaire games als FIFA 22, Rocket League en Fortnite. Door het spelen van verschillende online kwalificatie rondes werken we samen toe naar een grote offline finaledag op 9 april, die zal plaatsvinden bij Amphion, locatie Hofstraat 2.

De deelnemers gaan in toernooivorm de strijd met elkaar aan om te laten zien dat ze de beste E-sporter van Doetinchem en omstreken zijn. JC DTC en Pro Players zorgen ervoor dat de deelnemers strijden voor te gekke prijzen. De finale speelt zich af bij Amphion, waarbij we op spectaculaire wijze tot de absolute winnaar komen. Tijdens deze grote finaledag is er van alles te beleven op het gebied van E-sport zoals gamen op verschillende consols, arcadekasten, tips and tricks van professionele E-sporters, demo’s en optredens van verschillende artiesten. Kortom; de bezoeker zal zich geen moment vervelen.

Deelname aan het toernooi is voor jongeren vanaf 12 jaar tot 28 jaar. Meld je hier aan! »
Op deze website is ook het volledige speelschema, tijden en verdere informatie te vinden.

Dus schrijf je in, laat je game-skills zien en ontmoet jouw gamevrienden zowel online als offline tijdens de ‘JC DOETINCHEM E-Sport Championships’.