Ga naar de inhoud

Dementie en Corona

De maatregelen rondom de coronacrisis raken mensen met dementie en hun familieleden hard. Hoe ga je om met de corona-maatregelen als je naaste dementie heeft?  Je naaste met dementie kan zich onveilig voelen en vereenzamen, thuis of in het verpleeghuis. Wat kun je doen nu je je naaste maar weinig mag bezoeken? Tijdens deze avond gaan we met elkaar in gesprek, delen we ervaringen en delen we  tips.

Waar?                 Grand café ‘Groeskamp’ Koopmanslaan 3 in Doetinchem.

Hoe laat?            13 oktober Inloop vanaf 19.00 uur. Start 19.30 tot 21.00 uur.

Voor wie?           Patiënten, mantelzorgers en belangstellenden.

Toegang is gratis, aanmelden is verplicht in verband met coronamaatregelen.

Coronamaatregelen Alzheimer Café Doetinchem

In verband met de coronamaatregelen is er een maximum aan het aantal bezoekers dat wij in ons Alzheimer Café kunnen ontvangen. Wij moeten u dan ook vragen om zich vooraf aan te melden, maximaal twee personen per gezin. We geven hierbij voorrang aan de doelgroep.
Aanmelden vóór 11 oktober kan door het sturen van een e-mail naar: alzheimercafe.doetinchem@alzheimervrijwilligers.nl of indien mailen niet mogelijk is door te bellen naar: 0314-329404 secretariaat geriatrie Slingeland Ziekenhuis.

Vermeld bij uw aanmelding svp onderstaande gegevens: naam, telefoonnummer, e-mailadres. Uw persoonsgegevens voor de aanmelding gebruiken wij alleen voor de verplichte registratie.

Meer informatie over hoe Alzheimer Nederland omgaat met uw privacy kunt u lezen op onze website:
www.alzheimer-nederland.nl/privacy.

Locatie: Café restaurant de Groeskamp
Adres: Koopmanslaan 3, Doetinchem
Telefoon: 0314 684759
alzheimercafe.doetinchem@alzheimervrijwillligers.nl

Contactpersoon: Els