Ga naar de inhoud

De Bieb komt naar je toe!

De vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek zijn gesloten maar wij bieden iedereen de kans om te blijven lezen.

Onze online bibliotheek is geopend om e-books en luisterboeken te downloaden, maar voor wie toch liever een gewoon boek leest bieden wij voor onze leden de BOEK AAN HUIS-service aan.

Deze service verlenen wij zolang het toegestaan is in verband met overheids-richtlijnen en zo lang wij voldoende medewerkers en vrijwilligers in kunnen zetten zonder dat zij onverantwoorde risico’s lopen….

Zo lang er voldoende medewerkers en vrijwilligers kunnen worden ingezet en met een strikt hygiënisch protocol, kunnen mensen een beroep doen op deze service. Alle spelregels op een rij:

  • Leden kunnen een e-mail sturen naar info@bibliotheekwestachterhoek.nl met hun naam, adres, lidmaatschapsnummer en het genre waar de voorkeur naar uitgaat (inclusief jeugdboeken met leeftijdsaanduiding). Let op: je kunt geen specifieke titels doorgeven.
  • Er geldt een maximum van 7 boeken per huishouden. Er wordt getracht de boeken binnen een week te bezorgen. Per adres kan op dit moment worden gegarandeerd dat er eens per maand boeken worden gebracht.
  • We nemen geen geleende boeken mee terug. Boeken kunnen worden ingeleverd zodra de bibliotheek weer open is. Alle boeken die je nog thuis hebt zijn automatisch verlengd. En een boete hoef je niet te betalen want Bibliotheek West-Achterhoek is boetevrij.
  • We behouden ons het recht voor om de service aan te passen of te beëindigen zodra de omstandigheden daar aanleiding voor geven, maar garanderen dat we iedereen zo goed mogelijk blijven helpen.
Tags: