Ga naar de inhoud

“Ouwe jongens krentenbrood” Toneelvoorstelling

Op woensdag 27 november om 14.00 uur, vrijdag 29 en zaterdag 30 november om 19.30 uur speelt toneelvereniging THIJS in de Pokkershutte in IJzevoorde ‘Ouwe jongens krentenbrood’. Een klucht in drie bedrijven, geschreven door Carl Slotboom.

Kaarten zijn te reserveren via 06-30399388 of via leden van THIJS. Op dinsdagavond 19 november tussen 19.00 uur en 21.00 uur zijn kaarten ook verkrijgbaar in de Pokkershutte aan de Loordijk 12. Kaarten zijn te koop aan de kassa in de hal van de Pokkershutte vanaf 30 minuten voor aanvang van de voorstelling, tenzij uitverkocht.

In ‘Ouwe jongens krentenbrood’ zetten twee inbrekers, Gerrit en John, een kraak in de villa van dokter Fred Linnenkamp. Wanneer ze proberen de kluis te openen komt Jan-Hein van Buitenstijn, een oude studievriend van dokter Linnenkamp, de kamer binnen. Jan-Hein, die zijn oude studievriend Fred 25 jaar geleden voor het laatst heeft gezien, weet niet beter of de man die hij aantreft is Fred Linnenkamp. Gerrit is zo beduusd dat hij uit angst dat Jan-Hein naar de politie zal gaan en een persoonsbeschrijving zal doorgeven, besluit het spelletje mee te spelen. Vanaf dat moment is Gerrit de heer des huizes: dokter Fred Linnenkamp.

Contactpersoon: Angeline Menkhorst, Telefoon: (0314) 62 35 87,  info@thijstoneel.nl

Entree: € 5,– www.thijstoneel.nl